Despre noi

Relaxarea de care ai nevoie

Fotoliul de masaj poate fi investitia cea mai corecta intr-un instrument care sa va ajute sa va relaxati si sa va ameliorati problemele de sanatate. Musculatura, oasele si incheieturile au foarte mult de suferit din cauza posturii incorecte adoptate la birou sau acasa. Aceasta tinuta se poate corecta cu ajutorul unui scaun de masaj care trateaza corect si in conditii de confort maxim, hernii, probleme cervicale, discopatii lombare, spondiloze, si durerile lombare.
De asemenea, relaxarea pe parcusul zilei va poate oferii conditiile necesare unui somn odihnitor pentru intreaga noapte. Cele mai bune scaune de masaj au multe functii care utilizează tehnologii inalte pentru a va putea relaxa si recupera dintr-o stare tensionata.
Dincolo de functia de relaxare, masajul are si un rol terapeutic. Tehnologia aplicata de producatorii de scaune de masaj este inspirata din normele de recuperare medicala. Fotoliul de masaj va identifica inaltimea si greutatea dumneavoastra si poate personaliza fiecare sesiune in functie de punctele nevralgice si zonele dureroase ale corpului.

 

Pozitii ale scaunului de masaj